레몬두부탕수육 만들기 레몬두부탕수육 황금레시피 요리비결 (vegetarian cuisine)

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[ 레몬두부탕수 ]

 

<2인 기준>

- 주재료

판두부(400g), 소금(약간), 레몬(80g), 감자 전분(150g), 양상추(70g), 라디치오(180g), 레몬 슬라이스(3개), 딜(약간)

 

- 소스 재료

물(10T), 레몬즙(7T), 설탕(5T), 소금(약간), 식초(1T)

 

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1. 판두부(400g) 한 입 크기로 썰고 소금(약간) 뿌리기

 

2. 레몬(80g) 슬라이스 하기

 

3. 물(10T), 레몬즙(7T), 설탕(5T), 소금(약간), 식초(1T) 섞어 소스 만들고 슬라이스한 레몬 담그기

 

4. 두부에 감자 전분(150g) 묻힌 뒤 예열된 기름에 넣어 튀겨내기

 

5. 팬에 소스 넣어 끓인 뒤 전분물 나눠 가며 넣기

 

6. 그릇에 채 썬 양상추(70g), 채 썬 라디치오(180g), 튀긴 두부 담고 소스 뿌리기

 

7. 레몬 슬라이스(3개), 딜(약간) 올리기

 

[Lemon tofu soup] [ tofu Fried] (vegetarian cuisine)



<Based on 2 people>

- Main ingredient

Plate tofu (400g), salt (slight), lemon (80g), potato starch (150g), lettuce (70g), radicchio (180g), lemon slices (3), dill (slight)

- Sauce ingredients

Water (10T), lemon juice (7T), sugar (5T), salt (slight), vinegar (1T)

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1. Cut 400g into bite-sized pieces and sprinkle with salt

2. Slicing lemon (80g)

3. Mix water (10T), lemon juice (7T), sugar (5T), salt (slight) and vinegar (1T) to make sauce and soak sliced lemon

4. Put potato starch (150g) on tofu and fry in preheated oil

5. Boil the sauce in a pan and add starch water

6. Put shredded lettuce (70g), shredded radicchio (180g), fried tofu and sprinkle with sauce

7. Lemon slices (3), dill (slightly) raised

 

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